L'immensità

L'immensità

Jaar:
2022
Taal:
Italiaans
Keuring:
12 jaar en ouder
Speelduur:
1 uur 39 minuten
Releasedatum:
23 maart 2023
Genre:
  • Drama
Distributeur:
Paradiso Films
Landen:
Frankrijk Italië
Synopsis:
In het Rome van de jaren ’70 zijn nieuwe buurten in aanbouw, tv-programma’s zijn nog in stemmig zwart-wit en de sociale verhoudingen in Italië staan op een kantelpunt. Clara en Felice zijn net met hun drie kinderen naar een nieuw appartement verhuisd. Het huwelijk is voorbij, maar scheiden is niet bespreekbaar. Op de kinderen projecteert Clara al haar dromen over vrijheid. Adriana, hun twaalfjarige dochter, moet toezien hoe door de gemoedstoestand van haar moeder, de spanningen tussen haar ouders steeds groter worden. Adriana worstelt met haar identiteit, en in haar hardnekkige streven om iedereen ervan te overtuigen dat ze een jongen is, wordt het toch al broze evenwicht binnen het gezin tot een breekpunt gebracht.
 


Cast & Crew

Cast:
Vincenzo Amato, Penélope Nieto Conti, Penélope Cruz, Rita de Donato, Patrizio Francioni, Carlo Gallo, Luana Giuliani, María Chiara Goretti, Mariangela Granelli, Alvia Reale, India Santella
Regie:
Emanuele Crialese
Productie:
Lorenzo Gangarossa, Mario Gianani, Dimitri Rassam
Script:
Emanuele Crialese, Francesca Manieri, Vittorio Moroni
Muziek:
Rauelsson
Camera:
Gergely Pohárnok

Updates

  • Films in de database: 14.636
  • Films met release: 13.475
  • Films met recette: 8.095

Contact

BONL is een website van een filmfan voor alle andere filmfans. Eventuele fouten kunnen voorkomen. Laat het me gerust weten en ik zal het fixen.

Redacteur:Mattijs Grannetia