Kleine All ( Lille Allan - den menneskelige antenne)

Kleine All

Alternatieve titel:
Lille Allan - den menneskelige antenne
Jaar:
2023
Taal:
Nederlands
Keuring:
6 jaar en ouder
Speelduur:
1 uur 20 minuten
Releasedatum:
16 februari 2023
Genre:
  • Animatie
Distributeur:
In The Air
Land:
Nederland
Synopsis:
Op een eenzame zomervakantie wordt de introverte All (11) overgehaald om op te treden als een menselijke antenne voor zijn oude UFO-geobsedeerde buurman die denkt dat er een enorme invasievloot vanuit de ruimte onderweg is. Maar wat ze vinden is niet bepaald een enorme invasievloot. Wanneer de gammele antenne constructie instort, wordt All maar ternauwernood gered door het buitenaardse meisje Britney, die een schoolproject doet over de primitieve mensheid. Nu moet All haar helpen thuis te komen, terwijl ze gefascineerd raakt door dit kleine voorbeeld van de menselijke soort: waarom blijft deze jongen zeggen dat het goed met hem gaat, ook al zijn zijn ouders net gescheiden. Is dat hoe alle kleine mensen werken?
 


Cast & Crew

Cast:
Anders W. Berthelsen, Jesper Christensen, Peter Frödin, Bodil Jørgensen, Nicolaj Kopernikus, Louis Næss-Schmidt, Sofie Torp, Sara Fanta Traore
Regie:
Amalie Næsby Fick
Productie:
Trine Heidegaard, Thomas Heinesen, Henrik Zein
Bron:
Peter Frödin, Line Knutzon
Script:
Amalie Næsby Fick, Thomas Porsager
Muziek:
Andreas Arenholt Bindslev

Updates

  • Films in de database: 14.655
  • Films met release: 13.498
  • Films met recette: 8.099

Contact

BONL is een website van een filmfan voor alle andere filmfans. Eventuele fouten kunnen voorkomen. Laat het me gerust weten en ik zal het fixen.

Redacteur:Mattijs Grannetia